Save Western Civilization > Save Serbia
Why not Serbia parliamentary monarchy AGAIN ???
milos:
Ja pricam o mogucnosti da se PROSIRIMO DALJE, PRAVI SRBIN misli o tome, aj sad bar bolje da te razumem, ZAR NEMA SVAKA DRZAVA NACIONALNU STRATEGIJU, ja ti ispratih kako treba biti, ti me bezocno napade, pitam te zar Srbin ne zeli biti do Viene, Zar ne zele da mu bude zemja veca ! ikonacno izrazise i za ujedinjene So bRACOM OD CRNE GORE I BOSNE I KRAINE, pa lepo da vidimo kakav si ti srbin ?
Srbin:
--- Quote from: Husar on November 28, 2007, 03:58:02 PM ---
--- Quote from: millos1616 on November 28, 2007, 03:51:56 PM ---
--- Quote from: Srbin on November 28, 2007, 03:48:19 PM ---Ej... Prestanite obadvoje. Kurac cemo se osloboditi ove propagande kad ne mozete da se slozite. Polako u picku materinu... Milos je srbin i ti si srbin. Pustite ova sranja.
--- End quote ---
Pa gledas li sta mi radi izede me !! ja pricam za Obedinjene svih srba on napada me non stop !!!
--- End quote ---
"уједињење и са усташама, и са балијама" !!!
Хоћеш их убедити ЗА у неку југовину ПОНОВО...
...да ЖИВЕ ПОНОВО на рачун Нас, Срба...
Заборављаш сопствене речи, милоше...
"union with USTASHA and NAZIBOSNOMUSSLIMS" !!!
You want to convince them for a kind of yugoshit ANEW...
...in order for them to LIVE ANEW on Our Serbian backs...
You forget your own words, milos...
--- End quote ---
JA, pricam o novoj srbiji gdje ce se hrvati, muslimani, sloveni, i sta ja znam ujediniti i prekrstiti da budu srbi. O tome ja razmisljam. A i ti milose, bih trebo o tome razmisljati.
Ali dobro, samo vi nemoj te da se tucete izmedju sebe.
milos:
--- Quote from: Srbin on November 28, 2007, 04:09:22 PM ---
--- Quote from: Husar on November 28, 2007, 03:58:02 PM ---
--- Quote from: millos1616 on November 28, 2007, 03:51:56 PM ---
--- Quote from: Srbin on November 28, 2007, 03:48:19 PM ---Ej... Prestanite obadvoje. Kurac cemo se osloboditi ove propagande kad ne mozete da se slozite. Polako u picku materinu... Milos je srbin i ti si srbin. Pustite ova sranja.
--- End quote ---
Pa gledas li sta mi radi izede me !! ja pricam za Obedinjene svih srba on napada me non stop !!!
--- End quote ---
"уједињење и са усташама, и са балијама" !!!
Хоћеш их убедити ЗА у неку југовину ПОНОВО...
...да ЖИВЕ ПОНОВО на рачун Нас, Срба...
Заборављаш сопствене речи, милоше...
"union with USTASHA and NAZIBOSNOMUSSLIMS" !!!
You want to convince them for a kind of yugoshit ANEW...
...in order for them to LIVE ANEW on Our Serbian backs...
You forget your own words, milos...
--- End quote ---
JA, pricam o novoj srbiji gdje ce se hrvati, muslimani, sloveni, i sta ja znam ujediniti i prekrstiti da budu srbi. O tome ja razmisljam. A i ti milose, bih trebo o tome razmisljati.
Ali dobro, samo vi nemoj te da se tucete izmedju sebe.
--- End quote ---
Znam ali je veoma tesko ubediti ih zato sam uopste Predlozio tu Srpsku ideju, oni su slepi katolici i muslimani !!! CCCC
Srbin:
Ako ne ubijediti, onda ih na silu prekrstiti. Naviknuce se oni. Polako... Ako nece neko drugi, onda cu ja pokusati.
milos:
--- Quote from: Srbin on November 28, 2007, 04:14:04 PM ---Ako ne ubijediti, onda ih na silu prekrstiti. Naviknuce se oni. Polako... Ako nece neko drugi, onda cu ja pokusati.
--- End quote ---
ako je to izvodjivo onda racunaj i na mene !!! CCCC O0 napravicu modifikaciju srpske ideje sutra kad se smirim malo !!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version