Save Western Civilization > Save Serbia
Milosevic kickin ass in trial
Ludi Milojko:
Man are those people stupid...
DALMACIJA:
Znate li da su u svi zatvorenici iz haskog zatvora postovali S. Milosevica?
I Hrvati i Muslimani.
Ja znam da mu je jedan Hrvat prao robu kao znak velikog postovanja.
Neznam vise kako se zove ali tako su ljudi pricali.
Ovaj nakon 6 godina pritvora haski sud nije bio u stanju da donese ozbiljne optuzbe protiv S. Milosevica. A Milosevic se sa njima svima nosio 6 godina dugo i cesto im je predavao lekcije. Pazi kad je on davao lekcije citava soba je sutila!
Sta se tice znanja i inteligencije svaka mu cast. Ali njev nacin vodjenja politike i njegovi potezi su bili katastrofalni za celokupni srpski narod i srpske zemlje.
Pogledajte Krajinu koja je prva bila koja je potpuno podrzavala Milosevica tamo vise Srba nema. Veliki dio Srba je jos uvijek ostao van granica republike Srbije to isto nije uredu.
Milosevic je mogao biti novi Karadjordje.
Nego gospodin nije htjeo da bude! On je bio zadovoljan sa polozajem i glumnjenjem Tita!
Srbin:
--- Quote from: DALMACIJA on March 07, 2008, 03:23:41 PM ---Znate li da su u svi zatvorenici iz haskog zatvora postovali S. Milosevica?
I Hrvati i Muslimani.
Ja znam da mu je jedan Hrvat prao robu kao znak velikog postovanja.
Neznam vise kako se zove ali tako su ljudi pricali.
Ovaj nakon 6 godina pritvora haski sud nije bio u stanju da donese ozbiljne optuzbe protiv S. Milosevica. A Milosevic se sa njima svima nosio 6 godina dugo i cesto im je predavao lekcije. Pazi kad je on davao lekcije citava soba je sutila!
Sta se tice znanja i inteligencije svaka mu cast. Ali njev nacin vodjenja politike i njegovi potezi su bili katastrofalni za celokupni srpski narod i srpske zemlje.
Pogledajte Krajinu koja je prva bila koja je potpuno podrzavala Milosevica tamo vise Srba nema. Veliki dio Srba je jos uvijek ostao van granica republike Srbije to isto nije uredu.
Milosevic je mogao biti novi Karadjordje.
Nego gospodin nije htjeo da bude! On je bio zadovoljan sa polozajem i glumnjenjem Tita!
--- End quote ---
J****a tako ti je to. Kad nam se neda...
DALMACIJA:
@Srbin, brate
Tako su nam rekli nasi velikani u slucaju kad dodju ne pravoslavci na vlast bice crno narodu i drzavi.
Srbin:
--- Quote from: DALMACIJA on March 09, 2008, 12:08:03 PM ---@Srbin, brate
Tako su nam rekli nasi velikani u slucaju kad dodju ne pravoslavci na vlast bice crno narodu i drzavi.
--- End quote ---
Pa jeste.
Ali sto se tice Milosevica, ja ga postujem jer je nas predsednik bio. Svakog predsednika postujem, ali pogotovo Milosevica i njegova inteligencija. 1 na miljardu mozda takvih ljudi ima. Samo da je gledao na nase interese dobro bih bilo, ali jebiga.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version