Save Western Civilization > Save Serbia

Hello Serbian Friends

(1/23) > >>

Every Jew AK47:
Здраво, српски пријатељи. Добар дан за вас. Иако, а не српски, ја се много поштовања за свој народ и патњу кроз коју је отишао. Као што можете видети Америка је сада преплављен црно-нацистичког диктатора, а ми смо окренути лоша времена. Амерички народ је преплављен чак и ниже него албански паса који су украдени свете земље Срба.  Ја сам срећан да су чланови про-ционистички сајт. Ционисти подржава права Срба висе него било који народ на земљи, као што знамо како изгледа њихова земља да муслимански пси који верују да свет припада њима. Ја сам Јеврејин, али осећам да ће моја браћа су Срби. Волео бих да посетите Србија један дан, ја се надам да ће сви прихватити.

Serbian_Radical_Party:
Да Бог да тај црни диктатор уништи ту вражију Америку, па да се свјет коначно спаси од америчке репресије и Србофобије! Вријеме је да Русија постане свјетска сила и да се спаси овај свјет од америчког неоколонијализма.

Every Jew AK47:
Па, мој пријатељ .. Слажем се Богу да уништи црну нацистичке Обаму. Међутим, нисам сигуран да ли ће Русија бити добро решење. Они дају оружја у Израел непријатељима, Иран и Арапи. Међутим, желим да Американци обарање угњетача. Време је Израел подиже као светска сила и освајају Арапи. То ће бити добро да Србија и Америци.

Жао ми је, не говорим добро српски језик. Ја сам ток студирања и имају преводилац. Жао нам је, ако мој српски звучи није тачан.

Serbian_Radical_Party:
Брате Русија не шаље никоме оружђе. Америка шање Арапима оружђе брате. Америка је створила Бин Ладена, а не Русија.
Америка је крива.

Every Jew AK47:
Постоје многе ствари које си рекао је истина. Америка је дошао да помогне и помоћ многим арапским и муслиманским диктаторима. Чак Америка тренутно обезбеђује оружје Саудијској Арабији и Пакистану. То су велики проблеми. Америка је такође водећи комунисти. Али ја још увек не верују Русији. Руси имају дугу историју угњетавали јеврејског народа. Знам да постоји добар руски народ, а ја бих да идем посету Русији. Међутим, Русија требало да престане Алиенатинг Израела. Да ли сте свесни свих ракета потичу напад Израела у Русији. Зашто је ово?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version