Save Western Civilization > Save Serbia
Stipe Mesic want to provoke another war on Balcan
ProudToBeSerb:
--- Quote from: Novakovic on February 04, 2010, 01:07:49 PM ---Чекај ипак ја сам стариј и ја знам нешто о овим стварима. Зато неби било лоше да мене послушаш. Ипак млађи треба да од старијег учи! Читаве деценије трају напори да не дође до владе проруске оријентације у Београду. To ти је одговор на твоје питање..
--- End quote ---
Pa dobro burazeru tako reci ne moras odma da se podsmevas... Ja hocu da ucim ali necu da me neko sprda...
Novakovic:
--- Quote from: Spectator on February 04, 2010, 02:07:14 PM ---
--- Quote from: Novakovic on February 04, 2010, 01:07:49 PM ---Читаве деценије трају напори да не дође до владе проруске оријентације у Београду.
--- End quote ---
Заиста, чему проруска држава нема проруског председника?
--- End quote ---
Чак је и Хитлер изгубио времена, јер се превише задржао са Србима. Због тога Адолф Хитлер није могао на време да крене према истоку, Русији. То га је коштало.
Иста ствар се догодила у почетку 90-тих година на Балкану.
Од 1990 до 1999 НАТО снаге и ЕУ су водиле битке да се Балкан ствави под контролом Западних сила. Срби као најстариј државнотворни народ на Балкану су највеће жртве такве политике. Западу је требало више од 10 година да елиминише Српску Крајину и одвоји Црну Гору и КиМ од Србије.
Од 1990 до 1999 вођени су ратови на Балкану да би српски државнотворни фактор што више ослабио. У тој борби су Хрвати, Шиптари и Муслимани се ствавили на располагање Западних сила.
Ти мене питаш зашто нема проруског председника у Србији?
Па све шта се дешавало од 1990 до 1999 на терену је била борба да се у Србији инсталира антируска и проамеричка влада. Ево зато немамо проруског председника..
Novakovic:
--- Quote from: ProudToBeSerb on February 04, 2010, 02:18:19 PM ---
--- Quote from: Novakovic on February 04, 2010, 01:07:49 PM ---Чекај ипак ја сам стариј и ја знам нешто о овим стварима. Зато неби било лоше да мене послушаш. Ипак млађи треба да од старијег учи! Читаве деценије трају напори да не дође до владе проруске оријентације у Београду. To ти је одговор на твоје питање..
--- End quote ---
Pa dobro burazeru tako reci ne moras odma da se podsmevas... Ja hocu da ucim ali necu da me neko sprda...
--- End quote ---
Чекај ја теви објашњавам неке ствари а ти кажеш да то није тако?
Ако то није тако, онда требаш ти то да потврдиш са чињеницама и аргументима. Мислим требаш увјек своје ставове да потврдиш са ноторним чињеницама. Јер иначе изгледа да мени идеш контра!!
ProudToBeSerb:
--- Quote from: Novakovic on February 04, 2010, 02:30:51 PM ---
--- Quote from: ProudToBeSerb on February 04, 2010, 02:18:19 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Чекај ја теви објашњавам неке ствари а ти кажеш да то није тако?
Ако то није тако, онда требаш ти то да потврдиш са чињеницама и аргументима. Мислим требаш увјек своје ставове да потврдиш са ноторним чињеницама. Јер иначе изгледа да мени идеш контра!!
--- End quote ---
A jel mozes onda da mi objasnis sto im toliko treba Balkan? Ako je Balkan toliko bitna stavka sto se Rusi malo vise ne bore za nas nego gledaju sa strane i cekaju, meni to nekako nije logicno???
Serbian Canadian:
ProudToBeSerb & Novak Djokovic molim vas pisite na engleskom tako da ostali ljudi mogu da razumiju.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version