Save Western Civilization > Save Serbia
Bishop Irinej is new Serbian patriarch
crnitrn:
1. Sto se desava ono sto sam nabrojao? Zato sto mi treba da brinemo o nasoj deci a ne Eu, Tv i beisiterke, po delima se covek poznaje a ne po recima a ti si se uVatio neceg ko pijan plota.
2.I pored svih dokaza ti branis Irineja! Ajde odgovori sto majke ti ? On treba da bude smenjen a ne branjen.
Da li znas da ispred patrijasije ,do skoro, svakog dana je postojao miran i molitveni protest protiv ekumenizma a to nisi mogo da vidis na tv!! A onda je irinej podneo prijavu protiv njih i dosla je policija i kao najgore kriminalce oterala pohapsila ... A znas li ko je policajac bio jedan od glavnih u toj akciji!? Onaj peder sto je rekao "Moj si Beograd dosao da lomis ". Pa sad ti malo uljuci mozak!!
Novakovic:
Ja samo kazem da nije moralno usporediti Patrijarha sa zivotinjom.
Ja ne branim njegov stav o ekumenizmu i tako dalje. Ja imam pravo da kazem da se ne slazem da neko patrijarha naziva dzukelom.
A cundo je da osoba koja smatra patrijarha za pseto ovdje drzi neke lekcije o postenju, moralu i vjeri. Pa ne moze to tako.
voo-yo:
--- Quote from: crnitrn on November 14, 2010, 09:00:20 AM ---1. Sto se desava ono sto sam nabrojao? Zato sto mi treba da brinemo o nasoj deci a ne Eu, Tv i beisiterke, po delima se covek poznaje a ne po recima a ti si se uVatio neceg ko pijan plota.
2.I pored svih dokaza ti branis Irineja! Ajde odgovori sto majke ti ? On treba da bude smenjen a ne branjen.
Da li znas da ispred patrijasije ,do skoro, svakog dana je postojao miran i molitveni protest protiv ekumenizma a to nisi mogo da vidis na tv!! A onda je irinej podneo prijavu protiv njih i dosla je policija i kao najgore kriminalce oterala pohapsila ... A znas li ko je policajac bio jedan od glavnih u toj akciji!? Onaj peder sto je rekao "Moj si Beograd dosao da lomis ". Pa sad ti malo uljuci mozak!!
--- End quote ---
Razgovaras sa slepim fanatikom, imbecilom koji je uz sve to i antisemita. Dzabe umaras prste trazeci ozbiljne odgovore od njega.
crnitrn:
Moj ujak je monah , bio je u sopocanima, proterali su ga kao i skoro celo bratstvo, nesto posle posto su proterali irineja(to rasko-prizrenska eparhija)!! Znas li zasto? Zato sto nisu hteli da sprovode novotarije u sluzbi koje su nalozili Anastasije Jeftic i Irinej Gavrilovic!!
:nono:
Novakovic:
Ok. Ali ako budemo energicno napadali Crkvu onda ce vjernici da gube povjerenje.
Onda se pojavljivaju vukovi u jagnjecoj kozi i preobracaju narod u druge struje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version