Save Western Civilization > Save Serbia
Serbia apologizes for alleged massacre of Muslims in Srebrenica
Serbian Canadian:
freedom_for_Serbia
I don't understand your problem. Your comments are bordering on Anti-semitism. JTF is a right-wing Kahanist organization. They know that Croats, Albanians and Bosnian Muslims are vicious beasts and murderers and they know that supporting us is the right thing to do. What do you want from them? No one here expects them to change the situation for our country. It is up to us, but if you don't care about Israel and think this site is a farce then you should leave.
freedom_for_Serbia:
Ovo je moj poslednji post na ovom forumu i nastavicu samo da ga citam . Ako vam je stalo samo do necijeg saosecanja , a ne konkretnih akcija koje bi skrenule paznju na nase ogromne probleme onda to mozete naci i na nacistickim forumima , a verovatno i na nekim muslimanskim stranicama .
Ziveo srpski narod - vecita zrtva !
Novakovic:
Брате немој да одлазиш!
Остани снама ту.. Немој ићи...
voo-yo:
--- Quote from: Novakovic on April 08, 2010, 01:10:08 PM ---Брате немој да одлазиш!
Остани снама ту.. Немој ићи...
--- End quote ---
Sta je tebi? Bas nam trebaju antisemite na forumu. Dok ne promeni misljenje i ne izvini se za ono sto je rekao, neka se ne vraca.
Aj posteno reci, jesi li ti SRP?
serbian army:
--- Quote from: freedom_for_Serbia on April 08, 2010, 10:14:39 AM ---Ovo je moj poslednji post na ovom forumu i nastavicu samo da ga citam . Ako vam je stalo samo do necijeg saosecanja , a ne konkretnih akcija koje bi skrenule paznju na nase ogromne probleme onda to mozete naci i na nacistickim forumima , a verovatno i na nekim muslimanskim stranicama .
Ziveo srpski narod - vecita zrtva !
--- End quote ---
Ne znam sta je tebi i sto si nervozan.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version