Save Western Civilization > Save Serbia

Would serbia ever try to take back kosovo?

<< < (8/23) > >>

Kerber:
Zaboravio sam da dodam najvazniju stvar....Rekao je da ce u nasoj Skupstini "pasti krv" i da ce izbiti gradjanski sukobi ,te da ce "jovanovacke reke krvi" poteci.Vlasti resavati probleme na papiru ali od toga nece biti koristi.

Ovo se moze desiti ako se Seselj vrati iz Haga.Nije iskljuceno,jer ga je kum izdao na najstrasniji nacin i rasturio mu stranku.

Kerber:
Ovde ima samo jedan deo, pa koga zanima neka citucka:

http://www.scribd.com/doc/18949370/Otac-Tadej-i-Drugi-Sveci-Sta-Ce-Skoro-Biti-Retka-Knjiga

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on November 22, 2010, 11:19:31 AM ---Au, pa ti si stvarno odlepio. A kad dolaze braca vanzemaljci da uniste americko vazduhoplovstvo svojim letecim tanjirima?  Hoce li i Brus Li biti na nasoj strani?

--- End quote ---

E moj brate. Tako ti je kada prodas vjeru za veceru. Onda jednostavno ostanes bez svoje vjere.

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on November 22, 2010, 11:56:32 AM ---
--- Quote from: voo-yo on November 22, 2010, 11:19:31 AM ---Au, pa ti si stvarno odlepio. A kad dolaze braca vanzemaljci da uniste americko vazduhoplovstvo svojim letecim tanjirima?  Hoce li i Brus Li biti na nasoj strani?

--- End quote ---

E moj brate. Tako ti je kada prodas vjeru za veceru. Onda jednostavno ostanes bez svoje vjere.

--- End quote ---
E moj Novakovicu. Tako je to kad pustis svoj mozak na pasu, a starci i vidovite Zorke razmisljaju za tebe.

Novakovic:
Ne valja usporedjivati vracare sa ljudima koji su radili uz blagoslav SPC.

Nista, ti si slobodan covjek. Ti imas pravo na svoj stav. Svaka cast. Samo nemoj previse napadati.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version