Save Western Civilization > Save Serbia

STANJE U RUSIJI I RUSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI

<< < (6/9) > >>

voo-yo:
Crnitrnu, ti si posao Novakovicevim stopama. Pazi da ne zavrsis gde i on. Inace, sinoc je banovan.

crnitrn:

--- Quote from: voo-yo on December 26, 2010, 06:36:23 AM ---Crnitrnu, ti si posao Novakovicevim stopama. Pazi da ne zavrsis gde i on. Inace, sinoc je banovan.

--- End quote ---
Ja samo pricam istinu prijatelju ti znas da sam se ja raspravljo i sa Novkovicem tako da ja ne drzim niciju stranu samo istine se drzim, ako je istina razlog za banovanje neka tako  i bude!

voo-yo:
Ma kakvu istinu pricas?

--- Quote ---P.S. Dont be surprised if some uninformed Serb dont like Jews, guilty for that is on side of Rockefellers, Rothschilds,Soros.... and  other similar families with Israeli roots!
--- End quote ---
Jel shvatas ti sta govoris? Po tebi su Soros i ekipa krivi sto neki Srbi mrze sve Jevreje. To se ne moze nikako opravdati. Ako je Soros kriv za nesto, a jeste, mrzi njega, a ne Jevreje. On prezire svoj narod i Izrael, i radi na njihovu stetu koliko i na nasu. Rokfeleri i nisu Jevreji, samo padas na antisemitsku propagandu.
Kad je nedavno Holbruk umro, Jevreji na ovom forumu su se obradovali iako je bio iz njihovog naroda, jer znaju da je bio los covek i sta je ucinio. Dok ti branis ovog ludog popa Gavrilovica, iako sam ti dao dokaze iz knjige koju je on napisao da je okoreli mrzitelj Jevreja, a ne masona.
Kao sto niko nema pravo da mrzi srpski narod zbog pojedinaca kao sto su Ceda, Natasa Kandic, ubice, silovatelji i lopovi, tako se ne moze kriviti ceo jevrejski narod za akcije pojedinaca koje i oni sami osudjuju. Na primer, Soros je na ovom forumu omrznut.
Antisemitizam se ne moze nikako opravdati, i trebao bi da razmislis sta pises ovde pre nego sto obrukas i sebe i nas.

crnitrn:
Kako si tako povrsan i ne citas sta pise ne mrzim ja jevreje beno, ja volim jevreje! Ali ne informisani ljudi u srbiji i dezinformisani, a nije ih malo, misle da su za sve krivi jevreji (sto naravno nije tacno) i kao glavne primere navode ove pomenute ! Oni su izmanipulisani zato sto nisu upuceni u pozadinu stvari,o tome ja pricam!

voo-yo:
Rekao si da je krivica na Sorosu, Rokfeleru i ostalima sto neki Srbi mrze Jevreje. Citam ja sta pise vrlo pazljivo. Ne moze biti krivica na njima, vec samo na tim Srbima koji ne koriste mozak.
Nisi odgovorio zasto branis Gavrilovica.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version