General Category > Ask JTF

ASK JTF #17 - Here is the thread where you can ask questions for our next video

(1/4) > >>

Ron:
בס"ד
We have removed the 300 character limit on forum posts. We will instead impose a limit of two short questions for every person on Ask JTF. If someone asks more than two short questions, we will not be able to answer.

ram770:
שלום חיים היקר מה שלומך? רציתי להגיד לך שאני אישית שמח שאתה אומר שאני אודי ורטמן בן ציון גגולה אמיר וייזר איתי גרנק יוסף רבין וניר וינברג נשמח לשתף איתך פעולה לגבי נוער הגבעות אבל נשמח אישית לפועל בעוד נושאים נוספים האם אתה
 בעד ? אשמח שהדבר שוב בפרטי אני אתה ובן ציון לגבי העלייה שלך ארצה האם זה אפשרי שנעשה הפגנה מול הבית של שרת הפנים איילת שקד כמו שהצלחתי בזום להביא 45 אנשים אני יכול להביא הרבה אנשים מול הבית של איילת שקד  בהחלט לגבי הריצה שלי לכנסת בבחירות אתה צודק אין לי את התקציב הדרוש אבל לבן ציון גגולה יש עמותה אפשר לעשות גיוס המונים גם למען הריצה שלנו לכנסת וגם למען נוער הגבעות אני אישית אשמח לקשר אותך לחבר שלי מאריוזונה שמואל שדה שהוא בדעות שלנו וגם חבר השני שלי סטיב פוגל וניר וינברג שלח לך וואטספ לגבי שתעשה איתו ראיון בטוויטר ניר וינברג רוצה לעשות לך חשיפה רצינית רוצה לשתף אחיך פעולה למען עם ישראל הוא יהודי טוב מקווה שתעלה ארצה נוכל להיפגש לעשות שבותות יחד באהבת ישראל רם מאיר אברהם 

TruthSpreader:
Dear Chaim, do you knew about the Logan Paul incident where he filmed himself in front of a corpse in a forest in Japan?

Nekama:
Dear Chaim:

(1) Do you have any opinion on the late great Baba Sali - Z"TKL

(2) With the election of Eric Adams as mayor, is NYC now officially a chocolate city? m.m.m

Joe Gutfeld:
Shalom Chaim!  What is your views on these trans-gender perverts who are competing with girls in high schools and colleges breaking all kinds of sports records?  Thanks.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version