General Category > Ask JTF

ASK JTF #17 - Here is the thread where you can ask questions for our next video

<< < (3/4) > >>

KahaneWillAlwaysBeRight:
1.Despite Eric zemmour supporting the Vichy do you believe he would be good to Israel? 2.Don't you think smotrich although far from perfect is the best candidate for Israel?

chicagojew:
What is with the Jews from New York's fascination with Eric Adams?  Get ready for David Dinkens 2.0

Jtferess:
שלום לכולם, אני חדשה כאן. טוב, 2 שאלות קצרות בעברית, שפת-האם שלי:
1. חיים, איזו דמות היסטורית היית רוצה לפגוש לו יכולת? (שאיננה בחיים. לדוגמה: שלמה המלך, הרמב"ם, גולדה מאיר וכו')
2. מה דעתך על טאקר קרלסון, שון האנטי והיוטיובר פול ג'וזף ווטסון? האם הם פרו-ישראלים?
תודה!

haimazulay06:
שלום רב חיים,

דבר ראשון רציתי להגיד ששמחתי סוף סוף לדבר איתך בשיחת הזום שרם ארגן. זה לא היה מובן מאליו שתיקח חלק בשיחה ואני אישית מאוד מעריך את זה.

דבר שני, האזנתי לדבריך הקשים שענית לי בפעם האחרונה כשאמרתי לך שהתכוונתי לנסוע לגרמניה. בסוף לא נסעתי כי בעבודה לא נתנו לי חופש ואני גם תכננתי לחזור לפני הכריסמס (רציתי לנסוע רק לצורך ביקור באירופה ולראות איך הם מקשטים את הערים והרחובות. לא מעבר לזה)

ויש לי שאלה אחרת - אצלנו בישראל נהוג לקרוא לליל השנה האזרחית החדשה "סילבסטר". האם זהו שם תקין בעיניך? בחו"ל אם תגיד שאתה חוגג סילבסטר רוב הסיכויים שלא יבינו על מה אתה מדבר.

תודה רבה ושבוע טוב ומבורך  :israel:

harel156:

Dear Chaim;
1.   The Kushai’s succeeded – with the great help of the Jews – to take over this great USA, they are in full power!
2.   Why did they not go to Africa to take over the snakes, crocodiles, and climb on banana trees to take power in their own native jungle, I believe in the past you mentioned they cook a stew of each other.
3.   Please comment. Thank you.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version