General Category > Ask JTF
ASK JTF #45 - Here is the thread where you can ask questions for our next video
ram770:
שלום חיים הצדיק מה שלומך? אני בעד נעשה מפגש זום נוסף זה אנשים שלי אוהבים את זה גם במה איתמר בן גביר ירגיז אותך ? וגם ניר וינברג רוצה לשתף איתך פעולה לארגן ספייס בטויטר למען נוער הגבעות מה דעתך שאני יקשר אותך לדב הלברטל הוא רוצה קשר איתך הוא היה בשנה שעברה באזכרה של הרב כהנא זצ''ל הי''ד שהקדוש ברוך יברך אותך אוהב אותך באהבת ישראל רם מאיר אברהם
Joe Gutfeld:
Shalom, Chaim! How much do you know about the Ark of the covennet? I'm a fan of the movie Raiders of the lost Ark, I would like to ask you if some of the stories in that movie are accurate with the actual stories of the Ark? Thanks
KalmanBenMenachem:
Chaim,
How did the civil rights movement go from being a struggle for equality to Black Rage, Chimp Outs and twerking?
Thank you,
Kalman Ben Menachem
Roee:
שלום לך חיים היקר מה שלומך?
1.מה דעתך על סירוב לחיצת היד של יובל דיין לג'ו ביידן, אחר שהיא שרה בלפניו, האם היא הלבינה אותו כמו שרבים אומרים?
דרך אגב, לי אישית דווקא חבל שהיא לא עשתה את זה לאובמה, כי לדעתי דווקא ממשל ביידן לא לוחץ על ישראל לסגת בשלב זה.
2. מה דעתך על שלטון האפרטהייד בדרום אפריקה בשנות ה70, האם זה היה מוצדק, ומה דעתך על העובדה שמדינת ישראל הייתה תקופה המדינה היחידה שאינה מחרימה אותה?
תודה
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version