A jel mozes onda da mi objasnis sto im toliko treba Balkan? Ako je Balkan toliko bitna stavka sto se Rusi malo vise ne bore za nas nego gledaju sa strane i cekaju, meni to nekako nije logicno???
Па Балкан ти је специфично подручје. Балкан је кључни положај јер је то станица између запада и истока. Ко жели да иде према истоку мора прије да заузме Балкан. Ко жели ићи према западу мора исто прије прећи преко Балкана.
Крос наше простоје су све веле силе пролазиле. Напримјер Турска, Млетачка Република, Угарска, Аустриа и Аутро-Угарска. Данас НАТО-пакт осваја Балкан ради својих геостратешких циљева.
Ako je Balkan toliko bitna stavka sto se Rusi malo vise ne bore za nas nego gledaju sa strane i cekaju, meni to nekako nije logicno???
Чуј Руси су били искључени једно време. Руси су страшне ствари доживјели у 20 вјеку. Чак и за вријеме 90 година је са Русијом владао један издајнички режим. Русија је тек сада стала на своје ноге. Данас се Русија буди али нажалост Републике Србија то данас не зна искористити!
Што се Руси данас не боре за Србију?
Па Србија ти је данас прозападна, проевропска, антируска и антисрпска држава. Руси не могу бити већи Срби од Срба. Србија мора да се врати својим традиционалним пријатељима и природним савезницима. То су те нације које никад нису учествовале у геноциду над Србима.
Оваквој Србији ни Русија не може помоћи!
Срби су могли 1918. године бирати између уједињене краљевине Србије и краљевине Срба, Хрвата и Словенаца. 1941 су Срби могли бирати између краљевине Југославије и комунистичке Југославије.
А данас Срби могу бирати између истока и запада. Видисе да Срби не знају шта им је добро а шта им је зло и зато увјек трагично пролазе...
Ко им је ту крив?