Save Western Civilization > Save Serbia
Bishop Irinej is new Serbian patriarch
Kerber:
--- Quote from: Novakovic on December 03, 2010, 12:33:11 PM ---Nemoj brate mene vrijedjati i reci da sam ja rekao da mi i katolici imamo istu vjeru!
Ja to nisam rekao.
Inace, ako taj Miroljub kaze da dusa nije ziva nakon smrti. Pa onda je to jeres i takvo ucenje moze nas narod odvesti u jeres.
--- End quote ---
Pa, ja te ne vredjam, ali ne mozemo m isa Vatikanom ispovedati istu veru. Naravno, teoretski mozemo ukoliko i mi prihvatimo u teoriji i praksi sve ono sto Vatikan radi. A, ne daj Boze nikome to da prihvati.Ukoliko si mislio da ce vatikan sad da menja sebe, onda si naivan.Od toga nema nista,to je zlocinacka organizacija koja je sve samo ne crkva.Jedan svetac je rekao ovako: "Bezite od papista kao sto se bezi od guje. Sto dalje bezite od papista, to se vise priblizavate Bogu", Sveti Marko Efeski.
Ma nece nas narod odvesti u jeres, jer nas narod nije ni zainteresovan za osnovne stvari kao sto su Bozji Zakoni , a kamoli da se pita sta je sa dusom. Dobro je da iko javno kaze nesto korisno protiv homoseksualizma kao sto je radio Petrovic koji se pojavljivao u novinama i na TV da prica protiv toga. Sta da se radi kad niko drugi nece da digne glas. Onda to nam je sto nam je.
Novakovic:
Kazes da ja kazem da mi pravoslavci imamo istu vjeru sa Vatikanom?
To je vrijedjanje brate. Inace sto si to rekao? Na osnovu cega?
Kerber:
--- Quote from: Novakovic on December 03, 2010, 12:40:28 PM ---Kazes da ja kazem da mi pravoslavci imamo istu vjeru sa Vatikanom?
To je vrijedjanje brate. Inace sto si to rekao? Na osnovu cega?
--- End quote ---
Haha...Pa, ne vredjam te,covece. Rekao si da bi voleo da ispovedamo jednu veru. Kako je to moguce? Pomocu kojih trikova je to moguce, ukoliko mi ne prihvatimo nista sto dolazi iz njihove kuhinje?
To je jedino moguce ako se mi prilagodimo Rimu - i verom i praksom.A, to bi bila katastrofa. Onda bi prosli kao Haiti i Indonezija.
Novakovic:
To nisam ja rekao! Pogresio si!
Gdje sam ja to rekao? vidi brate da je ovo vrijedjanje.
Mozda si me TOTALNO pogresno razumijo?
crnitrn:
Svaka cast kerberu na stavovima i na poznavanju pravoslavlja.
A kao drugo ja ovde nikog necu da preobracujem ako se ne secete vojsko i novakovicu vi ste digli galamu oko ikona koje su periferno pitanje i na osnovu toga kazete da sam adventista , moj ujak je moharh Pobogu , to radte kao pravi fanatici jos vam samo fali da stavite pojas sa eksplozivom i da nam zakucte na vrata!
Sto ne odgovoris na pianje da li postite kad stee pravoslavci sto kitite jelku za novu godinu to je katolicki obicaj a Ti si znaci katolik Catholic, Katolik
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version