Save Western Civilization > Save Serbia
Bishop Irinej is new Serbian patriarch
voo-yo:
--- Quote from: Serbian Canadian on November 14, 2010, 02:59:49 PM ---Ljudi vi se samo svadjate. Jeli moguce da imamo neku diskusiju bez napada i uvredjene? Ja sam siguran da mi svi hocemo bolje za nasu zemlju i za nas narod. Ovde se samo svadjate zbog neke gluposti. Ako hocete da imate diskuciju od teologiju ili nesto van teme onda napisite privatnu poruku. Voo-yo sto si tako agresivan prema Novakovicu? Jeli nemozete fino razgovarati i sa malo vise respekta jedno prema drugom? Ovde imamo dobru priliku da izvestamo nasu historiju, sve nepravde i sve probleme sto jos imamo. Moramo da radimo zajedno i da se dobro slazemo.
--- End quote ---
Objasnio sam vise puta svoj stav. Novakovicu, koji je ranije bio clan pod imenom "Serbian Radical Party" i koji je banovan zbog anti-jevrejskih i pro-muslimanskih stavova, nije mesto na ovom forumu. Nikada se nije izvinuo zbog toga, nije mu zao i nije promenio te stavove.
Ja njega ne prihvatam kao clana.
crnitrn:
--- Quote from: Serbian Canadian on November 14, 2010, 02:59:49 PM ---Ljudi vi se samo svadjate. Jeli moguce da imamo neku diskusiju bez napada i uvredjene? Ja sam siguran da mi svi hocemo bolje za nasu zemlju i za nas narod. Ovde se samo svadjate zbog neke gluposti. Ako hocete da imate diskuciju od teologiju ili nesto van teme onda napisite privatnu poruku. Voo-yo sto si tako agresivan prema Novakovicu? Jeli nemozete fino razgovarati i sa malo vise respekta jedno prema drugom? Ovde imamo dobru priliku da izvestamo nasu historiju, sve nepravde i sve probleme sto jos imamo. Moramo da radimo zajedno i da se dobro slazemo.
--- End quote ---
HVALA BOGU DA SI SE OBRATIO JA SAM PROBAO DA IM PREDOCIM NEKE STVARI ALI SU TVRDOGLAVI!
Sox7:
Regardless of what we think of Orthodoxy vs. Protestantism, I think we can all agree that ecumenism with the Vatican is a bad idea. If not for spiritual/theological reasons, then for historical/political ones. The Pope is an incompatibility for other forms of Christianity, and the Vatican has demonstrated more that once in its long history that it will stoop to anything (covering up pedophilia and executing genocide) to "solve problems." The question, then, is how the people (who are mostly opposed to ecumenism) can resist Irinej's and Jevtic's program.
Kerber:
--- Quote from: voo-yo on November 14, 2010, 03:23:29 PM ---
--- End quote ---
Objasnio sam vise puta svoj stav. Novakovicu, koji je ranije bio clan pod imenom "Serbian Radical Party" i koji je banovan zbog anti-jevrejskih i pro-muslimanskih stavova, nije mesto na ovom forumu. Nikada se nije izvinuo zbog toga, nije mu zao i nije promenio te stavove.
Ja njega ne prihvatam kao clana.
--- End quote ---
Kako si ti siguran da je Novakovic bivsi clan SRS?
Slicni stavovi prema poturcenim Srbima nisu garant bilo cega.
Novakovic:
--- Quote from: Kerber on November 14, 2010, 07:52:32 PM ---Kako si ti siguran da je Novakovic bivsi clan SRS?
Slicni stavovi prema poturcenim Srbima nisu garant bilo cega.
--- End quote ---
Ja nisam bivsi clan SRS. Nikad nisam bio clan politicke partije. Ne znam sta taj covjek ima prema meni? Dali ovdje SRS clanovi nisu pozeljni? Sta je problem?
Inace SRS nema pro-muslimanske stavove. To sto smatraju da su Muslimani srpskog porijekla je nesto drugo. Ne znam sto mene optuzuje da sam promusliman ili antijevrej? Boze sacuvaj!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version