@Serbian Army
Citiras ceo moj post gde spominjem odnos zvanicnog Izraela i jako mocne jevrejske dijaspore prema nama decenijama unazad , a pricas samo o izborima kod nas ? Daj leba ti , prozbori koju o tome , bas me zanima sta mislis , kako ti tako i ostali srbi ovde ? 83. sam godiste , izlazio sam cini mi se dva puta na izbore predsednicke i oba puta glasao za radikale , kad se rusio rezim 5-og oktobra imao sam 17 godina pa ti gledaj mene kao nekog zutog pokajnika . Pricas kako zagovaram neku revoluciju i anarhiju i onda je nazoves zutom ? Ja zut pa hocu da rusim zute ? Ima li koga halo ?
@Voo-yo
A sta ti tacno trazis ovde ? Predstavljas srbe i u njihovo ime pricas na ovom forumu zajedno sa ostalima , naravno u najboljoj nameri , stvarate laznu sliku na ovom forumu o jevrejoljublju u Srbiji a potpuno je drugacija situacija otkad se pojavio internet kao izvor informacija zbog kog su ljudi kod nas sve svesniji i sve veci broj srba vidi ko vedri i oblaci ovom planetom , a i zabada nama noz u ledja u isto vreme .
Je l' mi srbi trebamo da poverujemo da saka hipika koja vodi ovaj forum moze da promeni nesto , pa i na nacistickim forumima ces naci veliki broj nacista koji vole srbe , na ustaskim ljude koji ne mrze srbe . Jel treba da poverujemo da ne mogu da nam na bilo koji nacin pomognu zbog kako ih oni zovu self hejting dzus , uozbiljite se . Nasem opstanku vreme istice polako ali sigurno , a mi sami sebi ne mozemo pomoci .
I ne pricajte mi o hriscanskim svetinjama koje za nas cuva Izrael od muslimana jer me religija ne interesuje uopste . Interesuje me samo opstanak mog naroda i suva teritorija jer je takvo vreme u kom se samo to ceni i ima vrednost .