Save Western Civilization > Save Serbia

What are Serbs to do?

<< < (8/14) > >>

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 07:27:15 AM ---

Ел ме сада разумијеш јадо!!!

:laugh:

--- End quote ---
Pricas ijekavicom kao i SRP, jado. Cudno da nisi izgubio narecje posle 15 godina u Srbiji.
[/quote]

Ал си ми стварно досадио стим СРП! Увјек те исто понављаш.
Па ја сам тако одгојен. Увјек смо ијекавицу користили. Не можеш то баш тако лако заборавити, кад си то одмалена научио.  Ја знам доста Срба у Србији који користе тај диалект српског језика. Иначе много се дружим са Црногорцима и Србима западно од Дрине, тако да не знам што ти је тако чудно што говорим са ијекавицом?

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 07:27:15 AM --- I kako to da govoris nemacki dobro, a engleski lose?

--- End quote ---

Па ја мислим да ја говорим боље енглески од тебе. Ја не разумијем да ти имаш приговор за мој енглески? Колико ја видим, ја боље владам са енглеским од тебе? Ово је баш чудно...

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on April 15, 2010, 07:33:15 AM ---
--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 07:27:15 AM ---

Ел ме сада разумијеш јадо!!!

:laugh:

--- End quote ---
Pricas ijekavicom kao i SRP, jado. Cudno da nisi izgubio narecje posle 15 godina u Srbiji.

--- End quote ---

Ал си ми стварно досадио стим СРП! Увјек те исто понављаш.
Па ја сам тако одгојен. Увјек смо ијекавицу користили. Не можеш то баш тако лако заборавити, кад си то одмалена научио.  Ја знам доста Срба у Србији који користе тај диалект српског језика. Иначе много се дружим са Црногорцима и Србима западно од Дрине, тако да не знам што ти је тако чудно што говорим са ијекавицом?
[/quote]
Imam i ja dosta drugova i rodjaka koji su dosli u vreme rata ovde. Svi do jednog su izgubili naglasak. Jedino ako imas 50 godina, onda ti verujem.
Jos nisi odgovorio kako znas nemacki. U Srbiji niko ne govori nemacki, a da nije ziveo tamo dugo.

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 07:39:32 AM ---Jos nisi odgovorio kako znas nemacki. U Srbiji niko ne govori nemacki, a da nije ziveo tamo dugo.
--- End quote ---

Значи у Србији се не може научити њемачки?
Шта мислиш да се у Србији не може учити тај језик? Значи по твојој логици само ако си у Њемачкој можеш тај језик знати? Која ово логика?

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on April 15, 2010, 07:43:43 AM ---
--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 07:39:32 AM ---Jos nisi odgovorio kako znas nemacki. U Srbiji niko ne govori nemacki, a da nije ziveo tamo dugo.
--- End quote ---

Значи у Србији се не може научити њемачки?
Шта мислиш да се у Србији не може учити тај језик? Значи по твојој логици само ако си у Њемачкој можеш тај језик знати? Која ово логика?

--- End quote ---
Ubedjen sam da ti nisi isao u skolu stranih jezika i prilicno sam siguran da si ti SRP. Ali, to i nije toliko bitno. Poenta je da ideologija SRS-a nije pozeljna ovde, s obzirom da je ovo jevrejski forum, a radikali su poznati ljubitelji arapskih glavoseca.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version