Save Western Civilization > Save Serbia

What are Serbs to do?

<< < (9/14) > >>

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 07:51:03 AM ---Ubedjen sam da ti nisi isao u skolu stranih jezika i prilicno sam siguran da si ti SRP. Ali, to i nije toliko bitno. Poenta je da ideologija SRS-a nije pozeljna ovde, s obzirom da je ovo jevrejski forum, a radikali su poznati ljubitelji arapskih glavoseca.

--- End quote ---

Добро јадо. Сад ти мени одговори на питање као што сам и ја теби одговорио! Како можеш ти имати приговор за мој енглески, када ти овдје најмање пишеш? Мислим ти овдје износиш једноставне поруке и нисам видио да си оставио велику поруку? Мислим твоје поруке нису садржајне!

Ја знам страни језик као што га ти исто знаш!

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on April 15, 2010, 07:58:02 AM ---
--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 07:51:03 AM ---Ubedjen sam da ti nisi isao u skolu stranih jezika i prilicno sam siguran da si ti SRP. Ali, to i nije toliko bitno. Poenta je da ideologija SRS-a nije pozeljna ovde, s obzirom da je ovo jevrejski forum, a radikali su poznati ljubitelji arapskih glavoseca.

--- End quote ---

Добро јадо. Сад ти мени одговори на питање као што сам и ја теби одговорио! Како можеш ти имати приговор за мој енглески, када ти овдје најмање пишеш? Мислим ти овдје износиш једноставне поруке и нисам видио да си оставио велику поруку? Мислим твоје поруке нису садржајне!

Ја знам страни језик као што га ти исто знаш!

--- End quote ---
To sto ti poruka ima pola strane, ne znaci da je sadrzajna. Promasis temu, sto bi se reklo.
Ja u svojim kratkim porukama dam argument, a ti das pola strane i nadas se da c e citalac zaboraviti sta je pitao.
I nemoj ovde vise reklamirati radikale koji daju podrsku takozvanim Palestincima. Nanosis nam stetu.

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 08:11:03 AM ---To sto ti poruka ima pola strane, ne znaci da je sadrzajna. Promasis temu, sto bi se reklo.
Ja u svojim kratkim porukama dam argument, a ti das pola strane i nadas se da c e citalac zaboraviti sta je pitao.
I nemoj ovde vise reklamirati radikale koji daju podrsku takozvanim Palestincima. Nanosis nam stetu.

--- End quote ---

Сви ми који смо против Тадића гласамо за Српску Радикалну Странку. То је
чињеница. Али добро можда ово није мјесто да се рекламирају Радикали.

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on April 15, 2010, 08:17:58 AM ---
--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 08:11:03 AM ---To sto ti poruka ima pola strane, ne znaci da je sadrzajna. Promasis temu, sto bi se reklo.

--- End quote ---

Сви ми који смо против Тадића гласамо за Српску Радикалну Странку. То је
чињеница. Али добро можда ово није мјесто да се рекламирају Радикали.

--- End quote ---
Glasam i ja za njih, ali nevoljno. Smatram da im je ideologija ocajna, ali se nadam da mogu nekako usporiti ulazak Srbije u EU. Uostalom, ja ne volim nijednu stranku, i smatram da nema vajde ni od jedne. Parlamentarizam je ocajno drustveno uredjenje, ali sta je tu je, mora se raditi u okviru njega, za sada.
Zbog njihovog odnosa prema bliskoistocnom pitanju, ne bi trebao da ih uzdizes na ovom forumu.

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 08:25:02 AM ---Glasam i ja za njih, ali nevoljno. Smatram da im je ideologija ocajna, ali se nadam da mogu nekako usporiti ulazak Srbije u EU. Uostalom, ja ne volim nijednu stranku, i smatram da nema vajde ni od jedne. Parlamentarizam je ocajno drustveno uredjenje, ali sta je tu je, mora se raditi u okviru njega, za sada.
--- End quote ---

Ок. Значи ти желиш да поново постанемо царска држава или краљевина?
Како ћемо то остварити!

--- Quote from: voo-yo on April 15, 2010, 08:25:02 AM ---Zbog njihovog odnosa prema bliskoistocnom pitanju, ne bi trebao da ih uzdizes na ovom forumu.

--- End quote ---

Али ја њих не подржавам због блискогистока, него већ због Балкана.
Али ок, у праву си да овај форум није право мјесто...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version