Save Western Civilization > Save Serbia

Would serbia ever try to take back kosovo?

<< < (19/23) > >>

crnitrn:
Jos jedno malo pitanje kitis li jelku za novu godinu Novakovicu!?

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on December 03, 2010, 04:29:26 AM ---Ja ne sirim nista protiv ovog foruma.
Ajde ja se ne slazem 100% sa politikom ovog pokreta, ali ipak ja nemam nista protiv ovih ljudi. Ja ne zelim nista lose ovim ljudima. Ali zasto me tako tretiras? Ajde zar se nismo dogovorili da vise necemo tako?

--- End quote ---
Gde smo se mi to dogovorili?
Da, ti ne zelis nista lose ovim ljudima, ali ti gledas sta je je lose iz svoje perspektive. Kad lupetas da Jevreji treba da prime hriscanstvo, ja verujem da ti mislis da je to dobro, ali za njih nije, a ti to ne mozes sebi da utuvis u glavu. Za njih su oni koji im govore da prime hriscanstvo gori od nacista, jer im ubijaju dusu, dok su nacisti ubijali samo telo.
Lupetas ovde o velikoj i mocnoj Rusiji, a za njih Rusi nisu mnogo drugaciji od Nemaca. Ti da znas nesto od istorije, razumeo bi ih.
Dok g od budes tako nastupao na ovom forumu, ni ja se necu prema tebi promeniti.

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on December 03, 2010, 04:53:18 AM ---Kad lupetas da Jevreji treba da prime hriscanstvo, ja verujem da ti mislis da je to dobro, ali za njih nije, a ti to ne mozes sebi da utuvis u glavu.

--- End quote ---

Mi pravoslavci nemamo obicaj da se bavimo sa misionarenjem. Nikad meni nije palo napamet da pokusavam preobratiti Jevrejina u pravoslavlje. Ja postujem te ljude. Inace mi Srbi nismo skloni tim stvarima. Ipak mi smo zrtve prekrstavanja i tako dalje. Ja nisam rekao da Jerverji moraju postati pravoslavci. Kad sam ja to rekao? Ja to nisam rekao. Ali ti meni druge ljude pripisujes. To ne ide tako,

--- Quote from: voo-yo on December 03, 2010, 04:53:18 AM ---Lupetas ovde o velikoj i mocnoj Rusiji, a za njih Rusi nisu mnogo drugaciji od Nemaca.
--- End quote ---

Mi Srbi smo vezani za Rusiju. To se ne moze promjeniti.

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on December 03, 2010, 05:01:58 AM ---
--- Quote from: voo-yo on December 03, 2010, 04:53:18 AM ---Kad lupetas da Jevreji treba da prime hriscanstvo, ja verujem da ti mislis da je to dobro, ali za njih nije, a ti to ne mozes sebi da utuvis u glavu.

--- End quote ---

Mi pravoslavci nemamo obicaj da se bavimo sa misionarenjem. Nikad meni nije palo napamet da pokusavam preobratiti Jevrejina u pravoslavlje. Ja postujem te ljude. Inace mi Srbi nismo skloni tim stvarima. Ipak mi smo zrtve prekrstavanja i tako dalje. Ja nisam rekao da Jerverji moraju postati pravoslavci. Kad sam ja to rekao? Ja to nisam rekao. Ali ti meni druge ljude pripisujes. To ne ide tako,

--- Quote from: voo-yo on December 03, 2010, 04:53:18 AM ---Lupetas ovde o velikoj i mocnoj Rusiji, a za njih Rusi nisu mnogo drugaciji od Nemaca.
--- End quote ---

Mi Srbi smo vezani za Rusiju. To se ne moze promjeniti.

--- End quote ---
Jesi, jesi, rekao si. Ti si Dalmacija i ti si SRP koji je rekao da bi prihvatio Izrael kad bi oni prihvatili Isusa.
Budi ti vezan za Rusiju kao sijamski blizanac, sto se mene tice. Samo nemoj Jevrejima ovde pricati kako je Rusija divna i krasna, kad su ih tamo ubijali 400 godina. Idi na neki radikalski forum gde imas istomisljenike.

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on December 03, 2010, 04:12:57 AM ---Petrovic siri mnogo od adventistickog ucenja (ne sve) medju Srbima.

--- End quote ---

Znaci slazes se da je to nesto lose?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version