Save Western Civilization > Save Serbia

Would serbia ever try to take back kosovo?

<< < (20/23) > >>

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on December 03, 2010, 06:00:20 AM ---
--- Quote from: voo-yo on December 03, 2010, 04:12:57 AM ---Petrovic siri mnogo od adventistickog ucenja (ne sve) medju Srbima.

--- End quote ---

Znaci slazes se da je to nesto lose?

--- End quote ---
Ja sam pre rekao da izbegavam raspravu o religiji na ovom forumu. Sa adventistima i ostalim protestantima se ne slazem teoloski, i to je sve sto cu reci.
Petrovic radi neke dobre stvari, npr. uci ljude o znacaju zdrave ishrane, govori im da se klone poroka i upucuje ih da budu van savremenog robovskog sistema. Pravoslavne svestenike to ne zanima, oni se brinu o "onom zivotu", kao da su budisti. Briga njih da li su im ljudi koji dolaze u crkvu narkomani, kurvari, pijanice, vazno da placaju sve verske obrede.
Dakle, s Miroljubom se ne slazem u teoloskom i ponekad ideoloskom smislu, ali na delima se mnogo bolje pokazao nego "cisti pravoslavci".
Uzgred, on je bio clan Adventisticke Crkve pre, ali nije sad. Cak mislim da je u nekom sukobu s njima. Ipak, jos uvek zastupa mnoge njihove ideje.

crnitrn:
Miroljub je u zestokom sukobu sa Adventistima zato sto im je na nos natrljao kakvi su i lepo sam vam objasnio a
isto je i pravoslavnima rekao za njiove mane ali je jasno rekao  da je SPC najzdravija crkva od svih!! A ti Novakovicu nisi mi odgovorio na pitanja!!

crnitrn:
Evo sta Miroljub kaze za jednog novotarca iz SPC

"Kako se zove onaj koji sprovodi najstrašniji genocid? Zove se ustaša.

Ko stvara ustaše i šta je njihova ideologija? Ustaše stvara rimske crkve, a njihova ideologija je da se zatre svaki onaj ko se suprostavlja rimskoj crkvi.

Kako se zovu oni koji sebe nazivaju Srbima, a hoće da prihvate ideologiju rimske crkve kroz formu ekumenizma? Zovu se "srpske ustaše".

Aleksandar Đakovac je jedan od glavnih promotera ekumenizma među mlađim "teolozima" u SPC, osoba koja veruje u Darvinovu evoluciju i koja je omiljena u svim okupatorskim medijima jer nudi sladunjava objašnjenja "zašto je opravdano i dobro biti ustaša (papski sledbenik ili ekumenista)". U pitanju je liberalni "teolog" koji je u stanju da svaki oblik greha i nemorala prikaže naivnim i zaglupljenim ljudima kao nešto "napredno" i "hrišćansko"."

Novakovic:

--- Quote from: voo-yo on December 03, 2010, 06:35:52 AM ---Pravoslavne svestenike to ne zanima, oni se brinu o "onom zivotu", kao da su budisti. Briga njih da li su im ljudi koji dolaze u crkvu narkomani, kurvari, pijanice, vazno da placaju sve verske obrede.

--- End quote ---

Ovo je TESKA generalizacija.

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on December 03, 2010, 07:20:18 AM ---
--- Quote from: voo-yo on December 03, 2010, 06:35:52 AM ---Pravoslavne svestenike to ne zanima, oni se brinu o "onom zivotu", kao da su budisti. Briga njih da li su im ljudi koji dolaze u crkvu narkomani, kurvari, pijanice, vazno da placaju sve verske obrede.

--- End quote ---

Ovo je TESKA generalizacija.

--- End quote ---
Je li? Ajde navedi jednog koji ljude upozorava na ove stvari.
Da ne govorim o pedofilima koji su jos uvek vladike, svestenicima koji se biju po kafanama i imaju po vise zena a niko ih ne rascinjava...
Nemam ja sta s tobom da se ubedjujem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version