Save Western Civilization > Save Serbia

Would serbia ever try to take back kosovo?

<< < (13/23) > >>

Novakovic:

--- Quote from: crnitrn on November 23, 2010, 06:39:57 AM ---Sta je Car uradio nista obecanjem ludom radovanje! On je u rat usao iz drugih razliga a ta izjava se dobro uklapala u to. Da li je taj car poslao  naorozanje srbiji, da li je poslao trupe u srbiju, nije pa sta me briga sta je on izjavio da bi dobiso simpatije srba!
--- End quote ---

Ne znas sta govoris. Cinjenica je da je car isao u rat radi Srbije a ti neke smijesne stvari sada govoris. Ovo je djetinjasto.

Ovo sta govoris se ne uklapa sa istorijskim cinjenicama. Mislim nema misla da vodimo dialog ako ti ne zelis da priznas poznate cinjenice. I nemoj koristiti druge tekstove nego pisi svoje tekstove, ako zelis da se ljudi ozbiljno shvacaju.

voo-yo:

--- Quote from: Kerber on November 23, 2010, 12:06:44 AM ---
--- Quote from: voo-yo on November 22, 2010, 01:11:17 PM ---
--- Quote from: Novakovic on November 22, 2010, 01:03:08 PM ---
--- Quote from: voo-yo on November 22, 2010, 12:55:01 PM ---Jesi li ti pri sebi? Neki deda kaze nesto, i to je za tebe glas Boga?
Napadacu one koji rade na stetu mog naroda ni premalo ni previse, vec koliko zasluze.
--- End quote ---

Pa ako taj covjek se zrtvuje. Znaci, on zivi po zakonu i zrtvuje se za svoju vjeru.
On sa djelima, sa sopstvenim zivotom potvrdjuje zivu vjeru. Bog svojim slugama otkriva tajne. Po djelima i karakteru se poznaju sluge Bozije... Inace, od starijih ljudi koji imaju iskustvo se moze uciti. Kao sto djak uci od starijeg nastavnika, tako i u vjeri isto postoje pravila.

--- End quote ---
Sta bulaznis? Po kom zakonu on zivi. Cija je on zrtva bio?
Crkva 2000 godina nije priznala nikoga za proroka, a sad je tamo nekom starcu Bog otkrio buducnost u detaljima? Jesi li svestan sta govoris?

--- End quote ---
Nemoj da si tako agresivan i arongatan.
Taj covek cije sam ja reci ukratko opisao jeste bio velika zrtva satanistickog komunjarskog rezima.On je jos kao dete od 15.g. bio progonjen od UDBA-e jer je bio religiozan.Kao dete su ga premlatili u samici kad je imao 15.g. i jedva je preziveo od udaraca.Nije hteo da se odrekne Hrista.Ali,to je duga prica i nije vazna za ovo nase vreme.

Sto se tice proroka i prorokovanja, niko ne moze da kaze jeste bio ili nije bio.I mnogi proroci medju Jevrejima su bili omrazeni i pobijeni,dok se kasnije nije ispostavilo da se radilo o Bozjim izabranim ljudima.

Sto se tice coveka kojeg sam ja naveo, naravno da ja ne tvrdim da je on prorok.Ali, ne iskljucujem mogucnost da mu se Bog obratio i dao preko njega Njemu vernim ljudima da ne zive u neizvesnosti.On jeste bio nadaleko poznat medju pravoslavnima,sirom Srbije,pogotovu u centralnoj Srbiji.Naravno, bilo je onih koji ne znaju mnogo o teologiji i veri pa su navikli da idu kod demonizovanih astrologa i "vidovnjaka" ,pa su tako isli i kod njega po cuvenju da je on "vidovit".Kad su dolazili on im je odgovarao da su "zao porod naucen sotonskoj veri" i vracao ih recima da ne zna sta C.E. biti sa njima ,zasto im se deca ne udaju i da li C.E. neko ozdraviti,jer nije "vidovnjak".

Opusti se malo, Vujo. Trebao bi kao Hriscanin da znas da ne treba da trazis samo mane kod drugih i da insistiras samo na tome,nego ono sto je dobro.Svi smo gresni i gresimo, ali svi imamo i dobrog i na zajednickom dobru treba da se ujedinjujemo, a ne da se delimo insistiranjem na onom sto nam se ne svidja kod drugog.

--- End quote ---
Ne verujem u Tarabice, Deretice i ostale nadri-mitologe. Zbog takvih ovaj narod svakim danom postaje sve zatupljeniji i sujeverniji, spreman da poveruje u svaku teoriju zavere, koliko god glupa bila.
I mani me tog hriscanskog "smirenja i prastanja". Ja ne okrecem drugi obraz. Novakovic je idiot zbog kojeg ce nas jednog dana izbaciti sve sa ovog foruma, i stoga cu se prema njemu ophoditi kako ja nadjem za shodno.

Novakovic:
Ne vjerujes Dereticu nego ti vjerujes zapadnoj kolonijalnoj propagandi. 
Inace paranoicna si osoba.

voo-yo:

--- Quote from: Novakovic on November 23, 2010, 07:37:53 AM ---Ne vjerujes Dereticu nego ti vjerujes zapadnoj kolonijalnoj propagandi. 
Inace paranoicna si osoba.

--- End quote ---
Ti mene zoves paranoikom? Kakva ironija.

crnitrn:

--- Quote from: Novakovic on November 23, 2010, 07:16:14 AM ---
--- Quote from: crnitrn on November 23, 2010, 06:39:57 AM ---Sta je Car uradio nista obecanjem ludom radovanje! On je u rat usao iz drugih razliga a ta izjava se dobro uklapala u to. Da li je taj car poslao  naorozanje srbiji, da li je poslao trupe u srbiju, nije pa sta me briga sta je on izjavio da bi dobiso simpatije srba!
--- End quote ---

Ne znas sta govoris. Cinjenica je da je car isao u rat radi Srbije a ti neke smijesne stvari sada govoris. Ovo je djetinjasto.

Ovo sta govoris se ne uklapa sa istorijskim cinjenicama. Mislim nema misla da vodimo dialog ako ti ne zelis da priznas poznate cinjenice. I nemoj koristiti druge tekstove nego pisi svoje tekstove, ako zelis da se ljudi ozbiljno shvacaju.

--- End quote ---
Ti si onda slep, tudje tekstove, ovo sam ja prijatelju jos u skoli ucio i proveravo ih tako da nemam sta da kazem vise, Ti se se uhvatio kao pijan plota rusija lusija...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version