Save Western Civilization > Save Serbia

Slovenia, Macedonia, Montenegro

<< < (6/14) > >>

voo-yo:

--- Quote from: crnitrn on January 08, 2011, 06:47:37 PM ---
--- Quote from: voo-yo on January 07, 2011, 04:07:44 PM ---Prozreli su te, a ja sam im rekao da nisi kao ona budala Novakovic. Prevario sam se.

--- End quote ---

ha, covek se po delu poznaje, da li si ti svestan ovog trenutka zasto me napadas?Zato sto nemas argumente ili ti se ne svidjam zbog istine, mozda bi ti trebao da razmislis o svojim postupcima i manirima.
Bilo kako bilo, pravi covek i junak ne menja istinu za laz ni jednog trenutka,i ne uvlaci se u bulju samo da bi bio deo neceg, tako se ne plaseci ni smrti a kamoli 'banovanja'.
Moja jedina vodilja je logika a cilj istina a ne zelje!
Ali najvise mrzim kukavice!!

--- End quote ---
Ne znam imas li mentalnog kapaciteta to da shvatis, ali ne mogu ja de te banujem, niti imam veze kod administratora. Ti, kao i Novakovic, ces biti banovan zbog krsenja pravila ovog foruma. Branis clana kojeg su banovali zbog antisemitizma. Sta to govori o tebi? I o kakvoj tvojoj istini pricas? Sta buncas?

crnitrn:

--- Quote from: voo-yo on January 09, 2011, 05:10:37 AM ---
--- Quote from: voo-yo on January 07, 2011, 04:07:44 PM ---Prozreli su te, a ja sam im rekao da nisi kao ona budala Novakovic. Prevario sam se.

--- End quote ---

ha, covek se po delu poznaje, da li si ti svestan ovog trenutka zasto me napadas?Zato sto nemas argumente ili ti se ne svidjam zbog istine, mozda bi ti trebao da razmislis o svojim postupcima i manirima.
Bilo kako bilo, pravi covek i junak ne menja istinu za laz ni jednog trenutka,i ne uvlaci se u bulju samo da bi bio deo neceg, tako se ne plaseci ni smrti a kamoli 'banovanja'.

--- End quote ---
Ne znam imas li mentalnog kapaciteta to da shvatis, ali ne mogu ja de te banujem, niti imam veze kod administratora. Ti, kao i Novakovic, ces biti banovan zbog krsenja pravila ovog foruma. Branis clana kojeg su banovali zbog antisemitizma. Sta to govori o tebi? I o kakvoj tvojoj istini pricas? Sta buncas?

--- End quote ---
Ja ne branim Novakovica nego govorim  kako si se ti ponasao prema njemu , bez trunke postovanja, a s Novakovicem sam imao najvise sukoba ovde ali mene ne zanima da li si ti Novakovic,Voo-yo ili neko sesti vec samo istina. I nemoj optet da se pravis pametan i da vredjas na suptilan nacin, naravno da ti ne mozes da me banujes,i ako bi sad to voleo samo zato sto ti se ne svidjaju cinjenice u vezi Makedonije, ali ti si ovde rekao da si me branio, javno to nisi cinio to znaci da imas kontakt na PM sa nekim Administratorom!

crnitrn:
Fresh new!
This is surprise for me to!
80% of  people(ordinary people without politicians) in FYR Macedonia (without Albanians) feel sorry and regret, for separation from Serbia.!

crnitrn:
Serbia 14. century just before Ottomans attack!
 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/ce/Byzantine1355.PNG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3a/Serbian_Empire_in_14th_century-sr.svg

feudal area of todays macedonia was under the VukaĊĦin Mrnjavčević and later to his son Marko Mrnjavčević (Marko Kraljevic- most popular  person in the serbian epic poetry !
http://en.wikipedia.org/wiki/Vuka%C5%A1in_Mrnjav%C4%8Devi%C4%87
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Marko
This is enough to Zelhar to understand who are the " Macedonians " !

voo-yo:

--- Quote from: crnitrn on January 09, 2011, 05:33:58 AM ---
--- Quote from: voo-yo on January 09, 2011, 05:10:37 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Ja ne branim Novakovica nego govorim  kako si se ti ponasao prema njemu , bez trunke postovanja, a s Novakovicem sam imao najvise sukoba ovde ali mene ne zanima da li si ti Novakovic,Voo-yo ili neko sesti vec samo istina. I nemoj optet da se pravis pametan i da vredjas na suptilan nacin, naravno da ti ne mozes da me banujes,i ako bi sad to voleo samo zato sto ti se ne svidjaju cinjenice u vezi Makedonije, ali ti si ovde rekao da si me branio, javno to nisi cinio to znaci da imas kontakt na PM sa nekim Administratorom!

--- End quote ---
Ja sam ti vec jednom rekao da ne postoji razlog zasto bih imao postovanja prema takvima kao sto je on. Zasluzio je mnogo gore.
Nikakve ti cinjenice nisi izneo, samo svoja misljenja.
Nemam kontakt s administratorom, vec obicnim clanovima, a branio sam te preko licnih poruka. Ne brini, necu vise napraviti takvu glupost.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version