SSN, Newman is 39 years old .
וזה אוהד מהפורום העברי, נחמד שאתה וחברך הצטרפתם בשביל לעשות פרובוקציות, לפחות אתה, שלא כמו חברך טרן, הבנת שהטיעונים שלך ושלו לא בדיוק טיעונים מנצחים, אז באת לכאן .
עצוב מאוד
אל תדאג, סתרתי אתכם מספיק ליום יומיים, קפצתי לביקור כאן כי הפורום הזה יותר פעיל, לא פלא שכולכם התקפלתם בנוגע לליברליות המזוייפת שלכם כלפי הומוסקסואלים, ברחתם מהציטוטים שהבאתי כמו מתופת.
סתרת אותנו ? תודה, עשית לי את היום
ולא אמרתי שאנחנו ליברלים, אמרתי שאנחנו פלורליסטים (פתיחות לדעות אחרות ונתינת הרשות של אנשים בעלי דעות שונות, כמוך, להתכתב), לפחות תלמד את המשמעויות של המילים שאתה משתמש בהם, ולא ברחנו מהציטוטים שהבאת, אין לי מה להסתיר שחלק מהאנשים בפורום לא בדיוק חושבים עליהם דברים טובים, אבל רק אחד אמר שצריך להרוג אותם ואתה ישר אמרת "כולם אמרו", הכללות, כבר אמרנו ? חח
זה הקטע, אתם חושבים שאתם מוכיחים לו שהוא טועה אבל אני ממש לא רואה את זה, מספר קיצונים שחורים זה ההגנה שלך? מה עם קיצונים יהודיים שאומרים לשרוף ערבים או גויים אחרים?
יש המון עבריינים שחורים בארה"ב אבל מי אתה חושב שאתה להכליל? המתנחלים האלימים שנלחמו בחילים שלנו חיות, צטט אותי נכון
בנאדם שכל שנייה קורא לי שטייטל ושמוק הוא אולי בן 25-40, אבל בן כמה המוח שלו
אני רק פחות פרובוקטיבי מטארן כי אני יודע פחות על המציאות העגומה שהכהניסטים מטיפים, פתרון קסמים וגזענות לשמה
לא אמרתי שעכשיו אני חושב שכל השחורים כאלה, אמרתי שהשחורים האלה שהראו לי הם לא בדיוק תורמים לרצון שלי להגן על שחורים. ועכשיו את הכללת על מתנחלים, רק 3% מהמתנחלים נאבקו, מווזר שאחרי שאני אמרתי שאתה מכליל אתה אומר שהתכוונת לקבוצה מסוימת באלה שנאבקו, והם נאבקו בצדק לדעתי, ואם היית רואה מה השוטרים עשו להם היית משקשק מפחד ורועד מגועל.
ואין קשר לבין להיות פרובוקטיבי לבין להיות בעל ידע על המציאות בה אנו חיים, אחרי הידע יש רק דעות, פרובוקטיביות אינה דעה כי אם ניסיון לעורר מהומות על כלום, בדיוק כמוך וכמו חברך .
ואתה לא יודע כלום על מוחו, אם המנהלים פה היו יודעים עברית הם היו משעים אותך, בפורום העברי אנחנו הרבה יותר סלחנים למזלכם ונותנים לגידופים ולקללות של טארן חבאך לצאת באופן חופשי, אח"כ אתם אומרים שאנחנו מטיפים שטויות. והנה ההוכחה שפינוי פיצוי הוא בהחלט דבר ריאלי והגיוני :
http://omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=6244&MenuID=833&ThreadID=1014020מה דעתך עכשיו ?
וכדאי שתבדוק איך הוא "סותר אותנו" כאן :
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=7756.30